Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok
Contacteer Ons +32 57 20 25 01
Menu

BEKISTER

Omschrijving

Je staat in voor de productie van prefab betonelementen. Eerst maak je de bekisting klaar volgens het productieplan. Daarna plaats je de wapening om vervolgens beton te gieten en proper af te werken. Eenmaal het betonelement uitgehard is, sta je in voor het ontkisten en klaar zetten voor transport.Productie4

Bewaren

Profiel

Je kan zelfstandig werken. Zowel handenarbeid als het lezen van tekeningen schrikt je niet af. Uiteraard ga je steeds voor het beste resultaat met zin voor verantwoordelijkheid. Ervaring met een rolbrug is een pluspunt.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Een degelijke interne opleiding biedt je de kans om jezelf snel te ontwikkelen. Op de werkvloer ontdek je onmiddellijk de dynamische en familiale sfeer. Je komt terecht in een productieomgeving, met verloning in de lijn van paritair comité bouw. Binnen een stabiel en financieel gezond bedrijf zal je jezelf ten volle kunnen ontplooien en jouw carrière letterlijk uitbouwen! 

 


Interesse? Solliciteer dan hier.

  • Bladeren

Contactpersoon

  • Human Resources: Katrien Vanlede
Webdesign & development by DigitalMind | Powered by eXopera