Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok
Contacteer Ons +32 57 20 25 01
Menu

BETONARBEIDER

Omschrijving

Voor de productie zijn we op zoek naar het profiel van een betonarbeider. Als betonarbeider sta je in voor een reeks manuele handelingen met betrekking tot het produceren van voorgespannen en gewapende elementen uit beton, zoals gewelven, TT's, balken, … Je werkt de producten af en controleert ze. Je helpt algemeen bij het betonneren, je staat in voor het bedienen van betonneermachines, zaagmachines, … Ook manuele handelingen, zoals het uitstekken van elementen, maakt deel uit van je takenpakket.

Profiel

Zowel handenarbeid als het lezen van tekeningen schrikt je niet af. Uiteraard ga je steeds voor het beste resultaat met sterke zin voor verantwoordelijkheid. Ervaring met een rolbrug is een pluspunt. Verder heb je een sterke interesse om te werken met productiemachines.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Een degelijke interne opleiding biedt je de kans om jezelf snel te ontwikkelen. Op de werkvloer ontdek je onmiddellijk de dynamische en familiale sfeer. Je komt terecht in een productieomgeving, met verloning in de lijn van paritair comité bouw. Binnen een stabiel en financieel gezond bedrijf zal je jezelf ten volle kunnen ontplooien en jouw carrière letterlijk uitbouwen!

 


Interesse? Solliciteer dan hier.

  • Bladeren

Contactpersoon

Webdesign & development by DigitalMind | Powered by eXopera