Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok
Febe elements
Contacteer Ons +32 57 20 25 01
Menu

BOUWTECHNISCH BEDIENDE

Omschrijving

Je komt terecht bij de projectleiding. Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor een correcte nacalculatie. Daarbij sta je in nauw contact met de projectleiders die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen ten opzichte van het contract worden berekend waarna de eindafrekening kan opgemaakt worden. Je brengt de rendabiliteit van elk project in kaart en geeft feedback door voor een correcte kostprijsberekening.

Profiel

Je bent vlot, assertief en analytisch ingesteld. Een diploma bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring is een vereiste. Kennis van de Franse taal is belangrijk. Werken met Microsoft Office vormt voor jou geen probleem.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Een degelijke interne opleiding biedt je de kans om jezelf snel te ontwikkelen. Op de werkvloer ontdek je onmiddellijk de dynamische en familiale sfeer. Wij bieden dan ook een competitieve verloning volgens inzet en competenties. Binnen een stabiel en financieel gezond bedrijf zal je jezelf ten volle kunnen ontplooien en jouw carrière letterlijk uitbouwen!

 


Interesse? Solliciteer dan hier.

  • Bladeren

Contactpersoon

Webdesign & development by DigitalMind | Powered by eXopera