Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok
Contacteer Ons +32 57 20 25 01
Menu

GRAAFKRAANMACHINIST FUNDERINGEN

Omschrijving

Je staat in voor het het uitvoeren van funderings- of grondwerken werken op onze industriële projecten. Je bent een ervaren graafkraanmachinist die verantwoordelijk is en goed kan planlezen. Je bent het aanspreekpunt voor de ploeg en hebt hiervoor de leiding over één of twee mannen.

Profiel

Je hebt ervaring als kraanmachinist (attest van opleiding als kraanman is een pluspunt) en hebt reeds ervaring met een 20-25 Tons graafmachine. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer. Je kan zelfstandig de uitvoeringsplannen lezen, werkt graag buiten en bent het gewoon om fysieke arbeid te verrichten. Je bent een teamspeler die nauwgezet en zelfstandig kan werken.

Aanbod

We bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid met een aantrekkelijke correcte verloning. Je krijgt de kans om te werken met moderne en performante werfmachines binnen een stabiel en financieel gezond familiaal bedrijf. 

 


Interesse? Solliciteer dan hier.

  • Bladeren

Contactpersoon

Webdesign & development by DigitalMind | Powered by eXopera