Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok
Febe elements
Contacteer Ons +32 57 20 25 01
Menu

Business Controller Bouw

Omschrijving

Je bent autonoom verantwoordelijk voor een correcte nacalculatie van de bouwprojecten. Deze analyse vormt de basis voor de afrekening van elk project. Verder ben je ook verantwoordelijk voor een periodieke kostprijsberekening alsook de prijszetting binnen de groep. Zo ben je een belangrijke schakel tussen de projectleiding, de financiële dienst en de commerciële dienst.

Profiel

Je bent vlot, assertief en analytisch ingesteld. Je hebt een degelijke kennis van kostprijscalculatie alsook enige ervaring in de bouw en industrie. Kennis van de Franse taal is belangrijk. Werken met Microsoft Office vormt voor jou geen probleem.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Een degelijke interne opleiding biedt je de kans om jezelf snel te ontwikkelen. Op de werkvloer ontdek je onmiddellijk de dynamische en familiale sfeer. Wij bieden dan ook een competitieve verloning volgens inzet en competenties. Binnen een stabiel en financieel gezond bedrijf zal je jezelf ten volle kunnen ontplooien en jouw carrière letterlijk uitbouwen!

 


Interesse? Solliciteer dan hier.

  • Bladeren

Webdesign & development by DigitalMind | Powered by eXopera