Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok
Contacteer Ons +32 57 20 25 01
Menu

MARKETINGVERANTWOORDELIJKE

Omschrijving

Je stippelt het marketingbeleid uit en wordt verantwoordelijk voor de opmaak van een marketing- en communicatieplan. Je neemt zelf initiatief om dit plan uit te voeren in de praktijk. Op regelmatige basis creër je content om te communiceren via onze website en sociale mediakanalen. Ook de employer branding neem je onder jouw vleugels. We zijn een familiebedrijf dus je krijgt veel ruimte voor initiatief alsook directe feedback waardoor snel handelen mogelijk is.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een creatieve marketing en communicatie medewerker.
Je bent een vlot persoon die van aanpakken weet.
Je hebt creatieve ideeën en bent gedreven om deze uit te voeren.
Je hebt een vlotte pen en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans.
Je hebt kennis van Photoshop, Illustrator en/of Indesign.
Je gaat gestructureerd te werk en bent een administratieve duizendpoot.
Je hebt zin voor initiatief.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Een degelijke interne opleiding biedt je de kans om jezelf snel te ontwikkelen. Op de werkvloer ontdek je onmiddellijk de dynamische en familiale sfeer. Wij bieden dan ook een competitieve verloning volgens inzet en competenties. Binnen een stabiel en financieel gezond bedrijf zal je jezelf ten volle kunnen ontplooien en jouw carrière letterlijk uitbouwen!

 


Interesse? Solliciteer dan hier.

  • Bladeren

Contactpersoon

Webdesign & development by DigitalMind | Powered by eXopera