Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok
Contacteer Ons +32 57 20 25 01
Menu

MONTEUR

Omschrijving

Je staat samen met je ploeg in voor het plaatsen van industriële gebouwen bestaande uit prefab betonelementen op talloze werven in België. Je helpt de montageploeg waar nodig en beschikt over hoogtewerkers, montagekranen en ander werfmaterieel om een vlotte werking te bewerkstelligen.

Montage8

Bewaren

Profiel

Je bent werklustig ingesteld. Werkinstructies correct opvolgen vormt voor jou geen probleem. Uiteraard ga je steeds voor het beste resultaat met zin voor verantwoordelijkheid. Inzicht in het lezen van een plan is een pluspunt. Verder heb je geen hoogtevrees en schrikt fysiek werk jou niet af. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer. Indien nodig, ben je bereid om te overnachten in een hotel.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Een degelijke interne opleiding biedt je de kans om jezelf snel te ontwikkelen. Op de werkvloer ontdek je onmiddellijk de dynamische en familiale sfeer. Wij bieden dan ook een competitieve verloning volgens inzet en competenties. Binnen een stabiel en financieel gezond bedrijf zal je jezelf ten volle kunnen ontplooien en jouw carrière letterlijk uitbouwen!

 


Interesse? Solliciteer dan hier.

  • Bladeren

Contactpersoon

Webdesign & development by DigitalMind | Powered by eXopera