Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok
Contacteer Ons +32 57 20 25 01
Menu

PLOEGCHEF MONTAGE

Omschrijving

Als ploegchef ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab-betonconstructies op werven in België en stuurt hiervoor een ploeg aan van 3 à 6 personen. Bij de montage van de gebouwen wordt er gewerkt met mobiele hijskranen, hoogtewerkers en alle nodige werfmaterieel.

Profiel

Je bent gemotiveerd en flexibel. Uiteraard ga je steeds voor het beste resultaat met zin voor verantwoordelijkheid. Je kan zelfstandig uitvoeringsplannen lezen, hebt geen hoogtevrees, werkt graag buiten en fysiek werk schrikt jou niet af. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer. Indien nodig, ben je bereid om te overnachten op verplaatsing.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Een degelijke interne opleiding biedt je de kans om jezelf snel te ontwikkelen. Op de werkvloer ontdek je onmiddellijk de dynamische en familiale sfeer. Wij bieden dan ook een competitieve en correcte verloning. Binnen een stabiel en financieel gezond bedrijf zal je jezelf ten volle kunnen ontplooien en jouw carrière letterlijk uitbouwen! 

 


Interesse? Solliciteer dan hier.

  • Bladeren

Contactpersoon

Webdesign & development by DigitalMind | Powered by eXopera