Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok
Contacteer Ons +32 57 20 25 01
Menu

Verloop bouwtraject

 Engineering industriebouw

Engineering

Met onze eigen ontwerp- en studiebureau hoef je niet op zoek te gaan naar een extern bureau maar gebeurt alles hier onder één dak. Het studiebureau gaat van start met het grondig uittekenen van het project op maat van de klant en met de nodige stabiliteitsberekeningen. Bij dit eerste bouwproces wordt al rekening gehouden met productie en montage om alles goed op elkaar af te stemmen.

 152204ValckeBedrijfsopnames-4948

Productie

Indien de plannen klaar zijn worden deze nog een laatste keer doorgenomen om problemen in een vroeg stadium te voorkomen. Vervolgens kan de prefabricage in gestandaardiseerde bekistingen al starten voor het terrein bouwrijp is. Dit verhoogt niet alleen de snelheid, maar drukt ook de kosten.

Bij Valcke worden alle prefab elementen (funderingen, trappen, liftkokers, kolommen, gewelven, dakbalken, TT-dakelementen en wandpanelen) in gecontroleerde hallen met de grootste precisie geproduceerd.

 Arocs Mercedes Vrachtwagens - Valcke Industriebouw

Transport

Om een vlot verloop op de werf te bewerkstelligen is het van essentieel belang de aanvoer van al het nodige materieel tijdig te laten toekomen en lossen. Daarnaast wordt uitzonderlijk transport vereist voor de vaak grote afmetingen van de prefab betonelementen. Daarom kiest Valcke Prefab Beton ervoor om alle transporten zelf te verzorgen waarbij ook een eigen garage het onderhoud van het wagenpark en werftuigen op zich neemt. Gunstige factoren om elk project tot een goed einde te brengen!

 VALCKE_Montagekraan

Montage

De funderingen, montage en afwerking van het gebouw worden tot in de puntjes verzorgd door onze gespecialiseerde ploegen. Zij beschikken over performante montagekranen, hoogtewerkers en ander benodigd werfmaterieel zodat een snelle uitvoering gegarandeerd wordt. Naargelang de timing van het project wordt een extra ploeg ingezet. Verder wordt schade die onderweg opgelopen is steeds hersteld.

 Werfleiding

Werfopvolging

Dat de realisatie van uw project tot een goed einde wordt gebracht, is onze grootste zorg. De projectleider/werfleider is een belangrijke draaischijf die de verschillene werken coördineert. Daarom stelt Valcke Pefab Beton ervaren en goed opgeleide ingenieurs te werk voor de opvolging van uw werf. U koopt dus naast de constructie ook de garantie dat de werken zullen worden uitgevoerd binnen de afgesproken termijn en voor de overeengekomen prijs.

Webdesign & development by DigitalMind | Powered by eXopera