Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok
Contacteer Ons +32 57 20 25 01
Menu

Agrobouw

Valcke Prefab Beton is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het bouwen van landbouwgebouwen. Of het nu gaat om machineloodsen, bewaarplaatsen of stallen voor rundvee, pluimvee en paarden, Valcke heeft de juiste expertise in huis.

De klant kan bij ons terecht voor zowel beton- als metaalstructuren. Zo bieden wij voor elk project de beste totaaloplossing op maat aan!

Veelgestelde vragen

 • Worden metaalstructuren aangeboden?

  Bij ons kan de klant kiezen voor zowel betonstructuren als metaalstructuren of een combinatie van beide. Elk project is uniek, samen met de klant kiest Valcke steeds voor de beste bouwoplossing.  

 • Ik wil mijn boerderij uitbreiden. Ik heb een nieuwe stal of loods nodig. Kan Valcke Prefab Beton mij hierbij helpen ?

  Of het nu gaat om een paardenstal, kippenstal, rundveestal of een loods voor aardappelen, graan of landbouwmachines in onder te brengen. Al 85 jaar lang biedt Valcke Prefab Beton een oplossing voor het realiseren van agrarische gebouwen en kan zo een ruime ervaring en expertise voorleggen voor elke landbouwtak.

 • Mijn bouwproject vereist strenge eisen voor isolatie, hoe kan Valcke hierbij helpen?

  Eerst en vooral is het belangrijk dat het dak goed geïsoleerd wordt. Daarbij is de keuze van het materiaal en het correct plaatsen ervan cruciaal. Valcke heeft een ruime ervaring en expertise om dit tot een goed einde te brengen.

  Verder zijn koudebruggen al te vaak een doorn in het oog. Indien de isolatie goed doorloopt in muren en hoeken zijn die makkelijk te vermijden. Om één gesloten geheel te garanderen, kiest Valcke Prefab Beton ervoor zelf isolerende sandwichpanelen te produceren. De beste manier voor een uitstekend resultaat van uw bouwproject.

 • Wat zijn de voordelen van prefabricatie?

  Verkorte bouwtijd: Alle elementen worden voorgefabriceerd waardoor er al tijd bespaard wordt voor de start van de werken. Daarenboven zijn prefab elementen makkelijk en snel te monteren. Ook de verminderde impact van weerverlet speelt op de uitvoeringstermijn een positieve rol.

  Kwaliteit: Gegarandeerd door productie onder strenge kwaliteitsbewaking en geconditioneerde omstandigheden.

  Flexibiliteit: Grote vrijheid in keuze van vormen en afwerkingen. Bij latere aanpassingen zijn uitbreidingen van bouwwerken perfect mogelijk.

  Architectonische mogelijkheden: Ontelbare mogelijkheden op vlak van uitzicht waarbij een keuze gemaakt kan worden tussen wandpanelen in uitgewassen beton of gladde beton.

  Standaardisatie: Ondanks de flexibiliteit van prefab beton, wordt het productieproces toch gekenmerkt door standaardisatie wat resulteert in economisch interessante prijzen voor uw nieuwbouw.

 • Wat zijn de voordelen van beton?

  Duurzaam: Beton doorstaat probleemloos de tand des tijds en biedt een hoge terugverkoopwaarde.

  Onderhoudsvriendelijk: Beton vergt weinig tot geen onderhoud en resulteert in een lage onderhoudskost.

  Brandwerend: Beton biedt op een economische wijze de vereiste brandweerstand. De uitstekende eigenschappen van beton bij brand worden naar waarde geschat door de verzekeraars waardoor uw gebouw geniet van de voordeligste verzekeringspremies. Daarenboven zijn betonconstructies na een brand van beperkte omvang relatief eenvoudig te herstellen.

  Geluiddempend: De massa van beton biedt geluidstraagheid en heeft dus uitstekende geluiddempende eigenschappen. Verder resulteren de geluidsabsorberende eigenschappen in een goede akoestiek. Beton is dus uitermate geschikt voor fuifzalen, culturele centra en het inperken van de lawaaihinder bij bedrijven, zowel intern als naar de buitenomgeving toe.

  Thermische inertie: De massa van een betonelement biedt thermische traagheid aan de gebruiker met als gevolg: lagere energiekosten voor verwarming en koeling.

  Milieuvriendelijk: Beton bestaat uit quasi onuitputtelijke minerale grondstoffen en is dan ook 100% recycleerbaar. Betonpuin wordt gebruikt voor meerdere toepassingen en heeft dus nog een restwaarde.

Webdesign & development by DigitalMind | Powered by eXopera