Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok
Contacteer Ons +32 57 20 25 01
Menu

Brandveilige loods en huisvesting voor Fruit Myngheer

13.02.2019

Het hardfruitbedrijf Myngheer koos Valcke Prefab Beton voor de bouw van hun nieuwe loods met huisvesting voor seizoenarbeiders. Het familiebedrijf stimuleert de korte keten in de Westhoek door lokaal appelen en peren te kweken. Tijdens de drukste periodes van het jaar doet Myngheer beroep op seizoenarbeiders. Om de werking van het groeiende bedrijf te garanderen en het tekort aan frigoruimte op te vangen, investeerden de zaakvoerders in een nieuw gebouw van 1.659m².

Dankzij de expertise van Valcke in het realiseren van agrarische gebouwen, kon het betonbedrijf goed inspelen op de vraag van de klant. In samenspraak werd gewerkt aan een functioneel gebouw waarbij de loods werd voorzien van koepels voor afvoer van rook en warmte. Bovendien was het belangrijk dat er tussen de loods en de huisvesting een brandwerende muur stond. Beton is het beste brandwerende middel en dus de ideale keuze.

Bekijk hier het filmpje van Fruit Myngheer

Webdesign & development by DigitalMind | Powered by eXopera