Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok
Contacteer Ons +32 57 20 25 01
Menu

Forse investering in uitbreiding kranenpark

25.02.2016

Het voorbije anderhalf jaar investeerde Valcke Prefab Beton zo'n 2 miljoen euro in 5 nieuwe montagekranen. Enerzijds worden enkele kranen met heel wat verbruiksuren vervangen en verkocht. Anderzijds wordt ons gamma kranen uitgebreid met meer hijscapaciteit waardoor we een hoger rendement behalen op grotere werven.
Graag geven we een woordje uitleg over de aangekochte kranen:

 • Sennebogen 3300 R-SL
  Deze rupskraan met vakwerkgiek heeft een hijscapaciteit van 125 ton en is daarmee de grootste in ons gamma kranen. Grote werven worden daardoor met een uitzonderlijke snelheid uitgevoerd. Daarnaast kan deze kraan ook uitgerust worden met een beweegbare geknikte giek, ideaal voor werven met verschillende bouwlagen.
 • Liebherr LR 1100
  Dit is een rupskraan met vakwerkgiek en heeft een hijscapaciteit van 100 ton. Ook deze kraan kan uitgerust worden met een beweegbare geknikte giek en is daarom heel performant op middelgrote tot grote werven.

 • Sennebogen 683 R-HD
  Deze Sennebogen is een rupskraan met een hijscapaciteit van 80 ton en een telescopische mast die kan uitschuiven tot een lengte van 42m. Eenmaal getransporteerd zijn er geen opstelkosten om operationeel te zijn. Hierdoor kan deze kraan heel snel en flexibel ingezet worden waar nodig, in het bijzonder op werven met beperkte ruimte of hoogte (bv. werken onder bovengrondse leidingen)
 • Sennebogen 2200
  Deze rupskraan met vakwerkgiek heeft een hijscapaciteit van 80 ton wat ideaal is voor middelgrote werven. Deze kraan zal ingezet worden op de Franse markt via het zusterbedrijf Traconord.
 • Kobelco CKE600
  Dit is een rupskraan met vakwerkgiek en heeft een hijscapaciteit van 60 ton. Ook deze kraan wordt ingezet op de Franse markt.

Webdesign & development by DigitalMind | Powered by eXopera