Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok
Contacteer Ons +32 57 20 25 01
Menu

Kindertekenwedstrijd voor Pasen

04.04.2021

Om onze tweede Pasen in de lockdown toch wat fijner te maken, mochten alle kinderen en kleinkinderen van de werknemers van Valcke Prefab Beton een maand lang tekeningen kleuren om een reuzenpaasei van Libeert Chocolade in de wacht te slepen.

Wedstrijdwinnaars

De actie was een groot succes en de tekeningen regenden binnen. Daarom kozen we niet één maar drie winnaartjes uit de 200 inzendingen. Met het lotjessysteem maakte iedereen kans om te winnen. Er zijn niet één, maar drie winnaars! Een dikke proficiat aan:

  • Remi Gyselen, 1.5 jaar, papa Jan Gyselen
  • Nilo Verhaeghe, 9 jaar, papa Joachim Verhaeghe
  • Juliette Vanrenterghem, 10 jaar, papa Bart Vanrenterghem

Paastraktaat en prijsuitreiking

Net voor we in bouwverlof gingen, ontvingen ook alle werknemers een zakje paaseitjes op dezelfde dag dat de winnaartjes coronaproof hun prijs in ontvangst mochten nemen.

Er werd niet zomaar voor Libeert Chocolade gekozen. Libeert is een West-Vlaams bedrijf waar ook veel mensen van deze regio tewerkgesteld zijn. De chocolade is dus 100% made in West-Vlaanderen. Net zoals bij de actie rond de Ieperse cadeaubon, wilde Valcke met deze traktatie ook onze lokale economie een extra steuntje in de rug geven.

De tekeningen zullen een maand lang de inkomhal van ons hoofdkantoor sieren.

Webdesign & development by DigitalMind | Powered by eXopera