Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ok
Contacteer Ons +32 57 20 25 01
Menu

Unieke Bouwpartner

 villa voka

Vertrouwen in meer dan 20.000 realisaties

Valcke Prefab Beton heeft reeds het vertrouwen genoten voor meer dan 20.000 realisaties. Daardoor kunnen wij bouwen op een ruime ervaring en expertise. Iets wat wij steeds delen met de klant om zo een topresultaat te bekomen. Een tevreden klant is een terugkerende klant!

 Valcke__023

Kwaliteit en Service

Valcke Prefab Beton centraliseert haar activiteiten op een bedrijvensite van 250.000 m². De schaalgrootte laat toe om gebruik te maken van de meest geavanceerde technieken. Daarenboven zorgt de centralisatie voor een geölied performant geheel. Fundamentele recepten voor het afleveren van een hoogstaande kwaliteit. Verder heeft de vlakke organisatiestructuur nog die kleinschaligheid die het mogelijk maakt met elke klant rechtstreeks voeling te hebben en voor elk bouwproject een individuele en professionele begeleiding aan te bieden.

 IMG_3601

Alles in eigen beheer

Van engineering, transport en montage tot en met de totale productie van alle prefab betonelementen. Valcke Prefab Beton doet alles in eigen beheer. Wij zijn niet afhankelijk van derden waardoor een strakke timing gegarandeerd wordt. Bovendien hebben we controle op de kwaliteit. Kortom, alle essentiële bouwprocessen zijn perfect op elkaar afgestemd. Wezenlijke voordelen voor elk nieuwbouw project.

 GROEPSFOTO1965

4 generaties in Management én Werknemers

Valcke Prefab Beton is een familiebedrijf van de vierde generatie. Het is geen uitzondering dat werknemers in de voetsporen treden van hun vader of zelfs overgrootvader. Meer nog, 95% van onze 400 werknemers woont in een straal van nog geen 20 km rond het bedrijf. Deze unieke maatschappelijke verbondenheid zorgt ervoor dat iedereen zich terugvindt in een familiale werkomgeving waarbij dezelfde waarden gedeeld worden: trots, passie en toewijding voor hetgeen we realiseren! Ook de klant neemt deze ervaring mee.

Webdesign & development by DigitalMind | Powered by eXopera